ATG spelstopp

Här hittar du spelstopp för de mest popluära spelen från ATG.

Spelstopp V75

V75 är flaggskeppet av spel från ATG och är det stora lördagsspelet, inte sällan med omsättning upp mot 100 miljoner per lördag. Det går ut på att hitta alla vinnare i sju travlopp på en given kupong för att lösa ut vinsten, som namnet förtäljer så delar man dock ut pengar till de som fått 7,6,5 rätt.

Läs mer om spelstopp på V75.

Spelstopp V86

V86 är det stora onsdagsspelet från ATG och är det näst största spelet i portföljen. Här gäller det att hitta 8 vinnare i 8 lopp som är givna på förhand i form av en V86-kupong.

Läs mer om spelstopp på V86.

Spelstopp V64

V64 är det stora vardagsspelet från ATG och är öppet för spel varje vardag med undantag för onsdagar när V86 är öppet för spel.

Läs mer om spelstopp på V64.

Spelstopp GS75

Grand Slam 75 eller som det mer ofta kallas GS75 är ett av de nyare spelen från ATG. Tvisten med GS75 är att radpriset är det dubbla (1kr) tillskillnad från V75 (50 öre) och där en ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kronor.

Läs mer om spelstopp på GS75.

Spelstopp V65

V65 är från början det tidigare lördagsspelet och uppkom redan 1974 men ersattes senare – närmare bestämt 1993 av V75 som sedan dess seglat upp som det stora flaggskeppet för ATG.

Läs mer om spelstopp på V65.

Spelstopp TOP 7

TOP 7 är ett spel som går ut på att hitta de sju första hästarna i mål i ett och samma travlopp.

Läs mer om spelstopp på TOP 7.

Spelstopp Dagens Dubbel

DD eller Dagens Dubbel som det heter är ett spel som är öppet för spel varje dag vilket namnet antyder.

Läs mer om spelstopp på Dagens Dubbel.

Spelstopp Lunch Dubbel

LD eller Lunch Dubbel som spelformen heter går ut på samma sätt som Dagens Dubbel och den enda skillnaden är egentligen vilken tid på dygnet som den spelas.

Läs mer om spelstopp på Lunch Dubbel.